المقادير :

– سمك سبيط
– 2 حبة طماطم
– 2 حبة فلفل
– كرفس
– 2 حبة بصل
– 5 فصوص ثوم
– توابل ( ملح ، فلفل ، كمون ، كوزبرة ، زنجبيل )
– بهارات سمك
– زيت


طريقة التحضير :
– قومي بسلق السبيط
– قومي بتقطيع الفلفل والبصل والطماطم شرائح
– ضعي الزيت في اناء على النار وضيفي البصل والملح وقلبيه
– أضيفي الفلفل والطماطم والتوابل وقلبي جيدا
– أضيفي السبيط وقلبيهم مع بعض على نار هادئة
– أضيفي لهم كوب ماء ساخن
– أضيفي الكرفس وغطي الاناء واتركية لمده 10 دقائق
– صبي الخليط في طاجن وادخلية الفرن حتى يحمر
ثم قدميه